Beskrivelse av programmet

Dette er utviklet for å hjelpe deg som Coach eller Terapeut å ta din virksomhet online, på en så enkel måte som mulig, slik at du kan jobbe smartere og oppnå friheten en online virksomhet kan gi deg. 

I programmet vil du skape et profesjonelt digitalt system som hjelper dine klienter å oppnå resultatene de er ute etter. Du vil se verdien i det du tilbyr, slik at du kan ta premium betalt med en gang du går online og bli klokkeklar i budskapet, så dine klienter forstår at det gjelder dem og ønsker din hjelp.

Du vil få tett oppfølging og vi vil kvalitetssikre alle stegene du går, slik at du bygger ditt system på et solid fundament som fungerer online, som ser bra ut og appellerer til klientene dine. Du har fri tilgang til vakre, delikate og eksklusive maler, kun skapt for dette programmet.

Program strukturen

  • Tilgang til plattformen med steg for steg undervisning som er satt opp og forklart på en pedagogisk måte. Tilgang så lenge du ønsker. 
  • Sammen skaper vi ditt program skreddersydd etter dine klienters behov. 
  • Ukentlige LIVE gruppemøter på Zoom med personlig veiledning, samt 1-1 møter ved spesifikke milepæler. Support og veiledning i 12 uker.
  • Skriftlig personlig tilbakemelding på alle stegene du går (innsendingsoppgaver for kvalitetssikring). 
  • Mail og messenger service.
  • Tilgang til hemmelig Facebook-gruppe for ytterligere oppfølging, spørsmål og veiledning.

Hvilke resultater kan du forvente deg?

Når du er gått igjennom hele programmet skal du ha skapt ditt eget system online – en prosess som hjelper dine klienter å oppnå de resultatene de er ute etter. Slik at du blir trygg og sikker på at ditt program vil hjelpe dem og at du med trygghet kan tilby din ekspertise online. Systemet er skalerbart - det betyr at du kan hjelpe flere klienter på kortere tid og frigjøre tiden din massivt, samt ikke lenger ha tak på inntekten din. 

Du skal ha blitt klokkeklar i budskapet ditt, slik at du kan tilby din hjelp til de klientene du elsker å jobbe med, som vil forstå at du kan hjelpe dem og ta betalt det resultatet er verdt, fra dag 1 – ikke lenger selge din ekspertise på timesbasis.

Du skal ha skapt et profesjonelt digitalt system, som du er stolt av og som ser bra ut. Som har et design som står ut fra mengden og appellerer til klientene dine. Og alt dette i løpet av kun 8-12 uker.

Ønsker du å vite om dette er for deg?

Book din strategisamtale nå, så tar vi en prat og ser på hvordan dette kan se ut for deg og om jeg kan hjelpe deg.
I denne samtalen vil vi da se på din situasjon nå, hva som skal til for deg og eventuelt hvilke utfordringer du har.

Klikk knappen og gå til min bookingkalender. Når du har funnet tiden som passer for deg, blir du sendt videre til et skjema det er viktig at du fyller ut. Jeg gleder meg til å snakke med deg og kanskje kan vi jobbe sammen :) 

Denne samtalen er selvfølgelig gratis og helt uten forpliktelser. 

Klikk her for å booke din gratis strategisamtale nå!