Beskrivelse av programmet

Dette er utviklet for å hjelpe deg som Coach eller Terapeut å ta din virksomhet online, på en så enkel måte som mulig, slik at du kan jobbe smartere og oppnå friheten en online virksomhet kan gi deg. 

I programmet vil du skape et profesjonelt digitalt system som hjelper dine klienter å oppnå resultatene de er ute etter. Du vil se verdien i det du tilbyr, slik at du kan ta premium betalt med en gang du går online og bli klokkeklar i budskapet, så dine klienter forstår at det gjelder dem og ønsker din hjelp.

Du vil få tett oppfølging og vi vil kvalitetssikre alle stegene du går, slik at du bygger ditt system på et solid fundament som fungerer online, som ser bra ut og appellerer til klientene dine. Du har fri tilgang til vakre, delikate og eksklusive maler, kun skapt for dette programmet.

Program strukturen

  • Tilgang til plattformen med steg for steg undervisning som er satt opp og forklart på en pedagogisk måte. Tilgang så lenge du ønsker. 
  • Sammen skaper vi ditt program og din funnel (trakt). Dvs skreddersydd etter dine behov. 
  • Ukentlige LIVE gruppemøter på Zoom med personlig veiledning, samt 1-1 møter ved spesifikke milepæler. Support og veiledning i 12 uker.
  • Skriftlig personlig tilbakemelding på alle stegene du går (kvalitetssikring). 
  • Mail og messenger service.
  • Tilgang til hemmelig Facebook-gruppe for ytterligere oppfølging, spørsmål og veiledning.

Hvilke resultater kan du forvente deg?

Når du er gått igjennom hele programmet skal du ha skapt et system og struktur som hjelper dine klienter å oppnå de resultatene de er ute etter, slik at du blir trygg og sikker på at ditt program vil hjelpe dem. Systemet skal være skalerbart - det betyr at du kan hjelpe mange flere klienter på mye kortere tid og frigjøre tiden din massivt. Noe som også betyr at du ikke lenger har tak på inntekten din. 

Du skal ha blitt klokkeklar i budskapet ditt, slik at du kan tilby din hjelp til de klientene du elsker å jobbe med og som vil forstå at du kan hjelpe dem og ønske å handle av deg. 

Du skal ha skapt et profesjonelt digitalt system, som du er stolt av og som ser bra ut. Som har et design som står ut fra mengden og appellerer til klientene dine. 

Ønsker du å vite om dette er for deg?

Book din strategisamtale nå, så tar vi en prat og ser på hvordan dette kan se ut for deg og om jeg kan hjelpe deg.
I denne samtalen vil vi da se på din situasjon nå, hva som skal til for deg og eventuelt hvilke utfordringer du har.

Klikk knappen og gå til min bookingkalender - etter at du har gjort det blir du sendt videre til et skjema det er viktig at du fyller ut. Jeg gleder meg til å snakke med deg og kanskje kan vi jobbe sammen :) 

Denne samtalen er selvfølgelig gratis og helt uten forpliktelser. 

Klikk her for å booke din strategisamtale nå!