Websider vs Funnels

Jul 18, 2023
 

Hva er forskjellen på Websider og såkalte Funnels (trakter, pipelines)- og hvordan få din egen gratis skreddersydde funnel for deg og din business 😊

I denne liven viser jeg deg forskjellen og hva som er viktig. Dessverre glemte jeg å sette på video fra start, men den kommer etterhvert  👀 😅

På slutten av videoen snakker jeg om hvordan du kan få hjelp til din funnel og jeg legger ut en link - her er denne linken: https://www.hegelinneberg.no/funnelprat

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du å ta din virksomhet online?

Få hjelp til å se hvordan du kan skape et profesjonelt digitalt system som hjelper deg å hjelpe dine klienter online? Bli med i min gratis gruppe på Facebook, der får tilgang til ukentlige treninger med høy verdi på ting du kan gjøre umiddelbart for å få din virksomhet digital. Og bli kjent med meg og mitt arbeid. 
Klikk her og bli med i gruppa!

Er du allerede kjent med mitt arbeid og ønsker å komme i gang med å ta din virksomhet online så raskt som mulig? Da kan du starte her med å få en gratis funnel opp i løpet av et par dager og deretter kan vi få på plass et profesjonelt digitalt system for deg i løpet av 8-12 uker. Les mer ved å klikke på knappen under. 

Klikk her for mer info!