"The Mindset Stuff"

Mar 22, 2022

"På det dypeste nivå er din bedrift en refleksjon av hvem du er", sier min fantastiske coach Russ Ruffino og han sier videre.. "Så den viktigste jobben er den du gjør med deg selv når det kommer til lederskap og det å ha din egen virksomhet".

Fordi dette påvirker alt. Det påvirker hvem som vil jobbe med deg. Det påvirker valgene du tar. Din bedrift er et stort speil som reflekterer hvem du er, rett tilbake til deg selv.
Alt starter med deg, hvem du er og hvordan du stiller opp  hver eneste dag!
Folk tror ikke de trenger ”The Mindset Stuff....”
De sier: ”Å nei, jeg vet hvordan jeg skal tenke, jeg har dealet med min frykt i mange år, jeg har vært igjennom mye personlig utvikling og jobbet med dette i lang tid, så det trenger jeg ikke. Fortell meg bare hvordan jeg skal bli tydelig i budskapet mitt og hvordan jeg skal gjøre de praktiske og tekniske tingene...”
Men i det samme de går utenfor komfortsonen sin… oppdager de at de trenger coaching på dette likevel… fordi det kan være superskummelt å gå ut der og vise fram produktene sine.. og alt annet det å bygge en online virksomhet handler om...
Da hjelper det lite om vi har "jobbet" med frykten vår tidligere....
Dette er ikke noe vi har gjort før og så er vi ferdige med det. Vårt tankesett er FERSKVARE. Dette er noe vi må ha fokus på hver eneste dag... og SÆRLIG om vi skal starte vår egen bedrift.. Da krever det ekstra fokus...
Fordi vi VIL møte hindringer, vi VIL møte utfordringer, vi MÅ gjøre noe vi ikke har gjort før, vi MÅ gå ut på ukjente stier... vi MÅ trosse komfortsonen vår om vi ønsker en endring...
Det er i situasjonen som oppstår når vi skal ut på disse ukjente stiene at frykten kommer... og om vi ikke kan deale med den da, vil den hente oss tilbake og stoppe oss fra å gjøre det vi er nødt til å gjøre for å få den virksomheten vi ønsker oss…
Om du har det rette tankesettet vil du finne en strategi som fungerer for deg… men det hjelper ikke med den beste strategien i verden om tankesettet ikke er på rett plass… (les: ikke behandler dette som ferskvare og har rett fokus hver eneste dag)
Da vil du stoppe opp ved første hindring/utfordring og du kommer aldri dit du ønsker…
Det er også derfor de som jobber med meg må gå igjennom 3 steg når det kommer til det å skape sin egen online bedrift.
Først må de komme på plass i forhold til hvem de er og hvordan de stiller opp og legge en effektiv rutine for hvordan de må tenke og fokusere hver eneste dag, slik at de inntar rollen som Adm. Dir i sin virksomhet... hver eneste dag!
Det som er fint er at når du vet at bedriften din er et speil på hvem du er... forstår du også at det eneste du trenger å endre på er deg selv. Det som er baksiden med dette er at du ikke lenger kan komme med unnskyldninger for hvorfor det ikke funker, dersom du ikke kommer dit du ønsker.... alt handler om deg selv og hvordan du stiller opp.. altså hvordan du tenker og hva du gjør..
Når rett mindset er på plass og du vet hvordan du kan snu om din sinnstilstand, innta rett fokus og gå inn i rollen som Adm. Dir., først da kan du gå til steg 2 som er å spisse budskapet ditt. Du må ha noe konkret å selge og derfor er dette viktig. Og først når dette også er på plass kan du gjøre de praktiske og tekniske tingene. Da blir de plutselig piece of cake.
Trenger du hjelp til dette, send meg en melding så kan vi finne tid eller klikk på linken lenger ned.
NB! Jeg jobber kun på dagtid, mine kvelder og helger er hellige...

Men for at jeg skal kunne hjelpe deg videre er det et par krav jeg har til de jeg jobber med. Du MÅ være klar for å gå i gang NÅ. Du MÅ være lærevillig og åpen for å gjøre ting på en annen måte og du MÅ evne å ta en beslutning selv om du ikke kan se veien klart for deg.

Ønsker du å ta din virksomhet online?

Få hjelp til å se hvordan du kan skape et profesjonelt digitalt system som hjelper deg å hjelpe dine klienter online?
Book din gratis samtale med meg her!