Tenk langsiktig når du skaper din drøm

Jan 21, 2022

Tenk langsiktig – ikke kortsiktig, når du skaper din drøm... 🌟

Når vi går i gang med et nytt år og setter mål for det nye året kan det fort krasje med den drømmen vi ser for oss og det livet vi ønsker oss. Fordi vi fort kan se at ett år går mye raskere enn vi tenker at det skal... så kommer påsken.. og så er det sommeren... og plutselig er det jul igjen... og vi har ikke kommet på langt nær dit vi hadde sett for oss....

Når vi ønsker å skape vår egen online business, må vi glemme året som kommer og heller tenke på hvor vi vil være... det er viktig å sikte høyt nok om vi skal oppnå store mål. Og da kan vi ikke la oss begrense av å tenke ett år av gangen. Det tar som regel et år å bare få butikken opp på beina... og om vi da tenker at vi skal ha nådd de store hårete målene vi har satt oss for vår bedrift i løpet av det første året... ja så blir vi skuffet... greit nok... men faren ved det er at vi gir opp drømmen fordi vi ikke har oppnådd det vi tenkte vi skulle...

Og tenker kanskje at vi ikke har det som skal til....

Men det handler ikke om å ikke ha det som skal til! Du har det som skal til, like mye som alle andre!

Men det tar tid å komme dit vi vil!

Problemet ofte er at vi følger noen som har hatt stor suksess.... og ser på hva de gjør... men så glemmer vi å se på hele reisen de har gjort på forhånd... Om du har mulighet, ta en titt nærmere og se hva som virkelig ligger bak suksessen... Som regel er det flere år med blod, svette og tårer.

Derfor er det også helt nødvendig å tenke MYE mer langsiktig når du skal sette mål for din virksomhet. Du trenger i alle fall å ha en 5 års plan - det er MINIMUM. Lag deg gjerne en 10 års plan.

Da gir du deg selv rom for å virkelig sette de store målene for deg og virksomheten din... og ikke minst, da vil du mye klarere se hva du må ha på plass i dette året også, for å komme dit du ønsker om 5-10 år.

Så er det én ting til som er viktig å huske på... det holder ikke å bare sette mål og planer. Du må også gjøre noe - begynne å gå. Og tiden for å begynne å gå - det er alltid NÅ! Men det er et helt annet innlegg 😉🙃

God helg! 🤩🥰🥳

Ønsker du å ta din virksomhet online?

Få hjelp til å se hvordan du kan skape et profesjonelt digitalt system som hjelper deg å hjelpe dine klienter online? Bli med i min gratis gruppe på Facebook, der får tilgang til ukentlige treninger med høy verdi på ting du kan gjøre umiddelbart for å få din virksomhet digital. Og bli kjent med meg og mitt arbeid. 
Klikk her og bli med i gruppa!

Er du allerede kjent med mitt arbeid og ønsker å komme i gang med å ta din virksomhet online så raskt som mulig? Da kan du starte her med å få en gratis funnel opp i løpet av et par dager og deretter kan vi få på plass et profesjonelt digitalt system for deg i løpet av 8-12 uker. Les mer ved å klikke på knappen under. 

Klikk her for mer info!