Ta ansvar og ta ett steg forover!

Sep 23, 2022

Om du ønsker å gå online med din ekspertise, må du ta ansvar for å la det skje.

JA, du må gå ut der og fortelle om det du kan tilby ellers vil ingen ane at du har noe å tilby.

Dette betyr dog ikke at du må være på sosiale medier 24/7.

Du kan for eksempel automatisere mye ved å skape en "funnel" som er målrettet mot ditt publikum (de du ønsker å nå) og la denne gå av seg selv. I tillegg kan det være fint å poste noe organisk også, men det er bare tull at du trenger å poste fjorten ganger om dagen for å være synlig.

MEN – mange kvier seg for å være synlige!

De kvier seg for å ta plass og vise seg fram... de kvier seg for å hevde noe, som kanskje noen ikke vil like...

Men hva om du hadde et program som du visste ville ta dine kunder/klienter til det RESULTATET de ønsket seg?

Som du visste ville gi dem akkurat hva de trengte?

Som du visste de ville være superglade for å få tilgang til og få hjelp de ikke hadde fått om du ikke hadde tilbudt dem det?

Hadde det vært enklere å være synlig da?

JA!

Og hvordan kan jeg være så sikker på det?

Fordi jeg har kjent det direkte på kroppen selv!

Jeg likte overhode ikke å gå ut der, jeg følte på ubehag av å skulle holde et webinar eller kjøre en FB-live.

Jeg tenkte meg om flere ganger før jeg postet mine synspunkter om ting... og noen ganger lot jeg det være.

Helt til jeg forsto at min kunnskap var viktig for noen der ute.

Helt til jeg så at det jeg gjorde var noe andre hadde behov for.

Mitt publikum var helt avhengig av at jeg hadde mot nok til å fortelle om det jeg visste og å tilby min kunnskap!

Fokuset ble snudd fra innover til utover.

Det startet med å virkelig SE verdien i meg selv og det jeg kunne bidra med og deretter SE hvilken forskjell dette gjorde for andre.

Når du ser dette, vil det ikke lenger være vanskelig å være synlig.

Og derfor er dette det første steget som må på plass, når du skal gå online med din virksomhet.

Om du går ut der og tviler på om det du gjør er bra nok, eller om du selv er bra nok, eller tenker på hva andre vil si... så vil du hele tiden måtte kjempe for å våge å fortelle verden om deg og din ekspertise. Og mest sannsynlig sabotere deg selv.

Men når du ser verdien i deg og i tillegg har et system du kan stole på, som hjelper både deg og kundene dine til å oppnå det de ønsker, blir det en helt annen dans.

Derfor er dette et fundament som er viktig å få på plass, før du tilbyr din ekspertise.

Da vil du kjenne på entusiasme og glede over å fortelle din flokk hva du kan hjelpe dem med.

Da vil du være ustoppelig!

Trenger du hjelp til å få dette på plass og å skape et system du kan tilby ditt publikum som du vil være stolt av og trygg på? Som du vet at ditt publikum vil være kjempeglade for at du viser dem og tilbyr dem?

Ta kontakt så tar vi en prat om hvordan dette kan være for deg: https://www.hegelinneberg.no/samtale

NB! Om du ikke har sett webinaret mitt - se det først! Du finner det her 👉 https://www.hegelinneberg.no/pl/2147594306

Ønsker du å ta din virksomhet online?

Få hjelp til å se hvordan du kan skape et profesjonelt digitalt system som hjelper deg å hjelpe dine klienter online? Bli med i min gratis gruppe på Facebook, der får tilgang til ukentlige treninger med høy verdi på ting du kan gjøre umiddelbart for å få din virksomhet digital. Og bli kjent med meg og mitt arbeid. 
Klikk her og bli med i gruppa!

Er du allerede kjent med mitt arbeid og ønsker å komme i gang med å ta din virksomhet online så raskt som mulig? Da kan du starte her med å få en gratis funnel opp i løpet av et par dager og deretter kan vi få på plass et profesjonelt digitalt system for deg i løpet av 8-12 uker. Les mer ved å klikke på knappen under. 

Klikk her for mer info!