Supertilbud på KAJABI – til og med 26.juli 2021!

Jul 16, 2021
 
 
KAJABI – Alt-i-ett systemet som er GULL for deg som vil gå online med din bedrift!
 
Kajabi er en online plattform for deg som ønsker å ha og drive din egen online virksomhet.
 
I gjennom dette systemet får du alle de funksjonene du trenger for å komme i gang, dersom du ønsker å ha en virksomhet der du tilbyr kurs, coaching, medlemskap eller lignende online.
I Kajabi får du også funksjonalitet for å markedsføre dine produkter gjennom webinar, podcast, e-poster o.l. 
Du kan i tillegg benytte Kajabi til å bygge vakre, fine og kule hjemmesider, bygge blogg og salgssider, bookingsider og annet, uten å være en webdesigner eller ha masse datakunnskap fra før. 
 
Med Kajabi får du en plattform som tar hånd om det meste du trenger for å kunne drifte din online virksomhet. 
 
Fordi disse funksjonene er integrert i ett og samme system, blir det enklere å forstå og lære – og du trenger ikke slite med å få ulike systemer til å snakke sammen.
 
Akkurat nå kjører KAJABI en kampanje, der du får 3 måneder for kun $99. Det vil si knappe 1000-lappen. De tilbyr også 30-dagers pengene tilbake garanti. Det vil si - ingen risiko for deg!
 
Klikk denne linken for 3-måneders tilbudet hos Kajabi:
 
Og se gjerne videoen, som er en live-sending jeg sendte i gruppa mi idag om dette tilbudet. 
 
Har du spørsmål om Kajabi er noe for deg, om det dekker dine behov eller om du lurer på noe annet rundt dette systemet - klikk på linken under og send meg en e-post 😍

Ønsker du å ta din virksomhet online?

Få hjelp til å se hvordan du kan skape et profesjonelt digitalt system som hjelper deg å hjelpe dine klienter online? Bli med i min gratis gruppe på Facebook, der får tilgang til ukentlige treninger med høy verdi på ting du kan gjøre umiddelbart for å få din virksomhet digital. Og bli kjent med meg og mitt arbeid. 
Klikk her og bli med i gruppa!

Er du allerede kjent med mitt arbeid og ønsker å komme i gang med å ta din virksomhet online så raskt som mulig? Da kan du starte her med å få en gratis funnel opp i løpet av et par dager og deretter kan vi få på plass et profesjonelt digitalt system for deg i løpet av 8-12 uker. Les mer ved å klikke på knappen under. 

Klikk her for mer info!