Styrk ditt forsvar!

Mar 14, 2020

En ting som ikke kommer så godt frem i media i disse dager, men som kanskje er noe av det viktigste vi kan gjøre, er å styrke vårt eget forsvarssystem... slik at vi blir mest mulig motstandsdyktige mot angrep utenfra. ⁣

Det er selvsagt også veldig viktig å følge de retningslinjene som blir gitt fra myndigheter og helsevesen, som å holde avstand, begrense sosial omgang, være nøye med håndhygiene, beskytte andre dersom vi hoster eller nyser...osv… men det er også viktig å:

STYRKE VÅRT EGET IMMUNFORSVAR! ⁣

For å ha et godt forsvar - sørg for: ⁣

• Sunn og næringsrik mat.
• Rikelig med vann for god hydrering som er viktig for alle funksjoner i kroppen og noe cellene dine avhenger av for å utføre jobben sin.
• Nok hvile. Sørg for god søvn og generelt nok hvile.
• Frisk luft og solstråler. Sørg for at du får massevis av frisk luft og mye sol – som er vår aller største kilde til D-vitamin. D-vitaminet spiller en nøkkelrolle i vårt immunsystem.
• Senk stressnivået så mye som mulig. Selv om vi er i en presset situasjon er det likevel mulig gjøre grep som senker stressnivået i kroppen. Ved å meditere, lytte til god musikk, være mye ute i naturen, ved havet, i skogen, med dyr, med familie osv.
• Rett fokus mot det som er bra og positivt, tenk på alle som er ute i felten og står på for deg og meg døgnet rundt. Tenk på hvordan du selv kan bidra på din måte og vise din medmenneskelighet.

Vi har vært i krise før, vi vet at i kriser skjer det fryktelige ting, men de rommer også solskinnshistoriene og det beste i folk… som for eksempel bølgen av kjærlighet og omsorg vi fikk se i rosetogene etter 22.juli.⁣

Dessuten er det viktig å være oppmerksom på hvordan den massive informasjonsstrømmen vi får igjennom media, kan bidra til at vi blir enda reddere.
Ved å skifte fokus, i alle fall i små øyeblikk, kan vi senke stressnivået i kroppen. Det er mulig å finne det gode i alt det vonde og dette vil gi oss nytt fokus og mental næring. Da dempes stresshormonene og forsvaret vårt blir styrket.

Om vi sørger for å styrke vårt eget forsvarssystem, blir vi bedre rustet til å stå imot angrep utenfra ❤️

Er du en terapeut eller helse-ekspert som ønsker å ta hele eller deler av virksomheten din online?

Da har jeg en super trening for deg rett her, der jeg viser deg hvilke 5 skift smarte terapeuter tar for enkelt å kunne tilby sin ekspertise online, oppnå mer frihet og tjene mer...
Gratis trening her >>