«If you are serious you go all out»

Mar 04, 2020

Deler denne nydelige videoen av Celina Ludvigsen og hva hun har fått til med hesten sin. Den er, i tillegg til å vise Celinas fantastiske resultater, spekket med inspirasjon fra kjente taler og talere. (Se link til youtube-video nederst i teksten).

Jeg elsker denne videoen på mange måter, fordi jeg har selv tilbrakt store deler av mitt liv i stallen, med mine vidunderlige hester og mye av det jeg jobber med i dag og viser mine kunder, er hentet fra nettopp læring fra hestene selv og fra fantastiske hestetrenere jeg har lært av, som er opptatt av å kommunisere med hestene sine på den naturlige måten og som derfor får til utrolige ting.

Prinsippene og psykologien bak det å overkomme frykt og å mestre, handler mye om det samme - enten om det er i trening av hest eller forståelse av menneskenes psyke, slik at vi kan forstå hvordan vi skal overkomme frykt.
 
Mitt fokus er å hjelpe mine kunder å bygge opp sin selvtillit slik at de våger å gå for den drømmen de bærer på. Det er ikke meningen at vi skal gjemme oss bort i frykt… fordi vi tror at vi ikke holder mål eller er viktige nok… eller livredde for å gjøre feil slik at vi må kjenne på smerte. Du er viktig, du er verdifull. Når du forstår dette, er veien mye kortere til å våge å gå den veien du mest har lyst til. Som vil løfte deg og gi energi, istedenfor å tappe deg for alt du har av krefter.
 
Jo mer vi kan og forstår noe, desto mer vet vi at vi ikke kan. Dette er noe de fleste av oss har kjent på. Bare tenk på noe du er skikkelig god på… når du virkelig begynner å forstå et fag eller opparbeider deg en ferdighet i noe, det er først da du skjønner hvor mye mer vi kan lære og hvor mye mer det er mulig å fordype seg i dette. Og vi blir aldri utlært… heldigvis.
 
På grunn av min egen hesteinteresse og mange års erfaring med å jobbe med hester på naturlig vis, uten bruk av tvang og frykt eller ufine metoder, men med forståelse, omsorg og tillit, vet jeg også noe om hva som ligger bak resultatene du ser i denne filmen. Og at det Celina viser her absolutt ikke kommer gratis. Hemmeligheten ligger i hestens tillit til henne som trener og at hun deretter hjelper hesten å bygge sin egen tillit i seg selv.
 
Akkurat på samme måte som at det er tillit som ligger til grunn for å våge å gå ut der og gjøre det som må til for å lykkes. Først må vi ha tillit til vår trener, mentor eller veileder. Da kan vi få støtte og bli modigere. Og deretter bygger vi opp vår egen selvtillit, gjennom opplevelsen av å mestre.
 
Celine mestrer fordi hun har vunnet hestens tillit igjennom å lære seg hestens naturlige språk, slik at de forstår hverandre. Hun har lært seg hestens reaksjon og hva som må til for å mestre… handle og feile, handle og feile, handle og feile…. igjen og igjen… for deretter å handle og mestre…..
 
ALDRI GI OPP!
 
Gi aldri opp din drøm! Se og nyt ♥️
 
LINK TIL YOUTUBE-VIDEO: https://youtu.be/TbSHGRidV-I

Ønsker du å ta din virksomhet online?

Få hjelp til å se hvordan du kan skape et profesjonelt digitalt system som hjelper deg å hjelpe dine klienter online? Bli med i min gratis gruppe på Facebook, der får tilgang til ukentlige treninger med høy verdi på ting du kan gjøre umiddelbart for å få din virksomhet digital. Og bli kjent med meg og mitt arbeid. 
Klikk her og bli med i gruppa!

Er du allerede kjent med mitt arbeid og ønsker å komme i gang med å ta din virksomhet online så raskt som mulig? Da kan du starte her med å få en gratis funnel opp i løpet av et par dager og deretter kan vi få på plass et profesjonelt digitalt system for deg i løpet av 8-12 uker. Les mer ved å klikke på knappen under. 

Klikk her for mer info!