Hvordan ta ordentlig betalt for din hjelp, slik at du kan skape en bærekraftig bedrift online?

Nov 09, 2022
 

Hva er det beste du kan gjøre for å kunne ta ordentlig betalt for din  hjelp?

Hva tenker du?
Jeg kan i alle fall avsløre at det ikke handler om å selge billig først for så å skulle ta ordentlig betalt etterpå... Det er bare et markedsføringstriks som ikke er til det beste for klienten og det føles også sjelden bra.

Men det er noe som føles godt, både for deg selv og for klientene dine og som vil gjøre deg i stand til å selge ditt produkt selv om det koster 30.000 eller mer. Og som vil gjøre at du kjenner på en glede og stolthet av å kunne tilby ditt produkt til dine klienter.

Ønsker du å ta din virksomhet online?

Få hjelp til å se hvordan du kan skape et profesjonelt digitalt system som hjelper deg å hjelpe dine klienter online? Bli med i min gratis gruppe på Facebook, der får tilgang til ukentlige treninger med høy verdi på ting du kan gjøre umiddelbart for å få din virksomhet digital. Og bli kjent med meg og mitt arbeid. 
Klikk her og bli med i gruppa!

Er du allerede kjent med mitt arbeid og ønsker å komme i gang med å ta din virksomhet online så raskt som mulig? Da kan du starte her med å få en gratis funnel opp i løpet av et par dager og deretter kan vi få på plass et profesjonelt digitalt system for deg i løpet av 8-12 uker. Les mer ved å klikke på knappen under. 

Klikk her for mer info!