Frihet eller overveldelse?

Sep 21, 2022

Frihet eller Overveldelse?

Det er ingenting verre enn å ønske å gå online for å få FRIHET, for så å blir stående fast i OVERVELDELSE over alt du ikke får til og all tiden som går med, bare for å få en liten bit på plass.

Det blir kaotisk og håpløst - og det er ikke det minste rart at mange da gir opp onlinedrømmen, lenge før de har fått realisert noe som helst.

Det kan se så enkelt ut når noen viser hvordan du bare kan ta din virksomhet online ved å følge videoene på en plattform som har alt 🥴

Men er det én ting jeg har lært etter å ha hjulpet et mangfold av Coacher, Terapeuter og også andre med å få sin ekspertise online….

Så er det dette:

Når det kommer til det å få en enkel overgang fra en fysisk virksomhet over på nett, så er det et forarbeid som mangler for det fleste.

De har ikke fundamentet på plass. De vet ikke hvordan de skal strukturere det de gjør på en måte som fungerer online.

De vet ikke i hvilken ende de skal begynne.

De vet ikke hvordan de skal få elementene på online plattformen til å fungere i forhold til deres spesifikke ønsker.

De fikler til noe, men får det ikke slik som de egentlig vil ha det.

Det ser alt annet enn profesjonelt ut og er langt fra å gjenspeile deres egen kvalitet og profesjonalitet.

Den gode nyheten er at du kan gjøre et par grep som vil hjelpe deg med å legge til rette for å lykkes online med din virksomhet.

👉🏻 NR 1: Bli klokkeklar på hva du hjelper dine klienter med, slik at de forstår at det gjelder dem. Slik at de blir følelsesmessig involvert i det du tilbyr. Vær klar på hvilket resultat du tar dem til ved at de får din hjelp.

👉🏻 NR 2: Skap deg en klar struktur på hvordan du skaper dette resultatet for dine klienter i dag, slik at du enkelt kan gjenskape dette online og lette jobben både for klientene dine og deg selv.

Dette vil hjelpe deg i forhold til å vite hvor du skal starte, å se hva som er nødvendig å ha med og hvordan du skal tilby dette til dine klienter på beste måte, slik at du ikke blir stående fast i overveldelse og frustrasjon, men finner en struktur som du kan løfte online.

Når det er sagt, så er det ikke alltid så enkelt å gå denne veien alene. Hva skal vi ha fokus på, hvor skal vi starte? Hva er viktig å legge vekt på? osv....

Men det du kan gjøre er å få hjelp til å se hvordan dette kan la seg gjøre. Slik at du kan få lagt en plan som samsvarer med akkurat det du ønsker å oppnå og skape dette for deg.

For å virkelig få dette drillet inn og også se hvordan du kan få din virksomhet ut online på en profesjonell måte, slik at det du tilbyr er tydelig og ikke til å misforstå for dine potensielle kunder, som gjenspeiler kvaliteten i ditt arbeid og som hjelper dine klienter å se verdien i det du gjør med det samme de lander på siden din, la oss ta en prat sammen og jeg vil vise deg hva som må til og hvordan det er mulig for deg å få dette til, også om du ikke har noen teknisk kompetanse eller erfaring fra før 😃

Klikk denne linken for å booke din samtale, så kan vi sammen se på hvordan det er mulig for deg og tuppe vekk overveldelse og frustrasjon 🤩

Ønsker du å ta din virksomhet online?

Få hjelp til å se hvordan du kan skape et profesjonelt digitalt system som hjelper deg å hjelpe dine klienter online? Bli med i min gratis gruppe på Facebook, der får tilgang til ukentlige treninger med høy verdi på ting du kan gjøre umiddelbart for å få din virksomhet digital. Og bli kjent med meg og mitt arbeid. 
Klikk her og bli med i gruppa!

Er du allerede kjent med mitt arbeid og ønsker å komme i gang med å ta din virksomhet online så raskt som mulig? Da kan du starte her med å få en gratis funnel opp i løpet av et par dager og deretter kan vi få på plass et profesjonelt digitalt system for deg i løpet av 8-12 uker. Les mer ved å klikke på knappen under. 

Klikk her for mer info!