Det nytter ikke å følge drømmen om vi ikke ser vår egen verdi først!

Jul 30, 2021
 

Mange drømmer om å gjøre noe annet enn det de gjør i dag.

Og det kan være mange grunner for det... mistrivsel på jobb, ønske om å følge lidenskapen, ønske om å være fri i forhold til hvor man bor og at dette ikke beror på hvor jobben har tilholdssted osv.

Mange ønsker derfor å starte sin egen virksomhet. For å få friheten av å være sin egen sjef og å styre sin egen tid. Samt kunne jobbe med det de virkelig elsker. 

Så begynner vi å se på hva andre gjør, for å bli inspirert. Og det går bra en god stund... helt til det ikke går så bra lenger. Plutselig begynner vi å sammenligne oss med de der ute som gjør det stort... og så tenker vi på alt mulig vi må takle selv og våge og lære oss... og så kommer frykten for at vi kanskje ikke får det til over oss... og plutselig er vi tilbake der vi var og finner unnskyldninger for at det er ok å ikke gjøre det vi mest av alt ønsker...  

Klikk på video for å se mer!

Og etter at du har sett videoen kan det hende du ønsker hjelp til å snu om på din frykt for å ikke være god nok, slik at du kan gå for å skape den virksomheten du drømmer om....

Da kan du booke en samtale med meg her: https://www.hegelinneberg.no/samtale

 

 

Ønsker du å ta din virksomhet online?

Få hjelp til å se hvordan du kan skape et profesjonelt digitalt system som hjelper deg å hjelpe dine klienter online? Bli med i min gratis gruppe på Facebook, der får tilgang til ukentlige treninger med høy verdi på ting du kan gjøre umiddelbart for å få din virksomhet digital. Og bli kjent med meg og mitt arbeid. 
Klikk her og bli med i gruppa!

Er du allerede kjent med mitt arbeid og ønsker å komme i gang med å ta din virksomhet online så raskt som mulig? Da kan du starte her med å få en gratis funnel opp i løpet av et par dager og deretter kan vi få på plass et profesjonelt digitalt system for deg i løpet av 8-12 uker. Les mer ved å klikke på knappen under. 

Klikk her for mer info!