Hvorfor er vi så redde for andres mening?

Sep 03, 2021
Hvorfor er vi så redde for hva andre vil si om oss?
 
Så redde at vi lar det kneble oss...
 
Du som har lyst til å gå ut der og vise hva du kan? Hvorfor gjør du det bare ikke? Hva holder deg tilbake?
 
Hva handler det egentlig om?
 
Hva har det å si hva andre mener om oss? De eier vel ikke sannheten om deg? Hvorfor skal de da få diktere hva du gjør? Det er jo heller ikke slik at de gjør det. Det er du som tillater dem det, dersom du lar deg bli diktert!
 
Hvorfor tror vi at andre ønsker at vi ikke skal heve stemmen vår og si hva vi mener? Hvorfor tror vi at andre vil tråkke på oss og si at det vi gjør ikke er godt nok? Hvorfor tror vi at andre tenker at vi ikke er gode nok?
 
De andre har jo ikke tid til det! De sitter der og tenker på hva alle andre mener om dem! Og våger ikke åpne kjeften selv! De er jo redde for hva du mener om dem!
 
Vi er en gjeng med redde folk som ikke våger å si det vi tenker og mener, fordi vi er redde for at andre som er redde for hva folk mener og tenker om dem, skal tenke og mene noe om oss!!
 
What a waste!
 
Hvorfor kan vi ikke bare si det vi har på hjertet og la det vi mener være så viktig at vi synger det ut til verden... med stolthet?
 
Hvorfor kan vi ikke la fargene våre S K I N N E - iblant en flokk med gråkledde folk?
 
Hvorfor ikke bare en gang for alle gi litt f... og si hva vi mener??
 
Hva mener du?

Ønsker du å ta din virksomhet online?

Få hjelp til å se hvordan du kan skape et profesjonelt digitalt system som hjelper deg å hjelpe dine klienter online? Bli med i min gratis gruppe på Facebook, der får tilgang til ukentlige treninger med høy verdi på ting du kan gjøre umiddelbart for å få din virksomhet digital. Og bli kjent med meg og mitt arbeid. 
Klikk her og bli med i gruppa!

Er du allerede kjent med mitt arbeid og ønsker å komme i gang med å ta din virksomhet online så raskt som mulig? Da kan du starte her med å få en gratis funnel opp i løpet av et par dager og deretter kan vi få på plass et profesjonelt digitalt system for deg i løpet av 8-12 uker. Les mer ved å klikke på knappen under. 

Klikk her for mer info!