5 steg smarte terapeuter tar for å oppnå den anerkjennelsen de fortjener ved å tilby sin ekspertise online og samtidig oppnå mer frihet og tjene mer...


(Til og med om de ikke har noen teknisk erfaring fra før!
)

REGISTRER DEG NÅ!

De 5 stegene mine kunder tar for å oppnå Suveren Selvtillit, slik at de våger å forlate jobben og får friheten de har lengtet etter, med sin egen Online Virksomhet...  


(Selv om de trodde det var umulig for dem!
)

REGISTRER DEG NÅ!

I denne gratistreningen vil jeg vise deg...

I denne gratistreningen vil jeg vise deg:

Hvilke 5 steg smarte kvinner tar for å bli trygge nok til å satse på sin egen Online Virksomhet og se at de kan tilby produktene sine på en profesjonell måte.

Hemmligheten bak hvordan du kan ta fullt betalt fra dag 1 for den jobben du gjør, selv om ingen har hørt om deg fra før og du er helt ny i markedet.

Hvordan du kan skille deg ut og tiltrekke kunder til din online business uten å gå på akkord med egne verdier og følelser.

Hvordan du kan snu begrensede tankesett og overbevisninger om at du ikke har det som skal til - og hvordan du kan se at du er mer enn god nok til å skape det du vil ha. 
Hvordan du kan være trygg på at du fint vil takle å bruke de tekniske systemene du trenger for å kunne håndtere din online virksomhet på en god måte.


Og hvordan du kan gjøre ALT dette og samtidig skape frihet for deg selv og ha full kontroll på din tid, slik at du får overskudd til å være med familie og venner, og har rom for å gjøre det som er mest viktig for deg.  

REGISTRER DEG NÅ!

Hege Linneberg

Helhetsterapeut og Business Coach

Hege Linneberg er grunnlegger og eier av "Verdig. Tydelig. Fri." – et program der hun underviser og hjelper smarte terapeuter som ønsker å ta hele eller deler av sin klinikk online. De får hjelp til å strukturere og tydeliggjøre sin ekspertise, og skape et online program for sine klienter. Slik at de oppnår mer innvirkning og mer frihet.