De 5 stegene mine ambisiøse klienter tar for å skape sin egen Online Virksomhet og få den opp og gå i løpet av 12 uker... 

(Selv om de har vært usikre på seg selv og synes det tekniske er utfordrende)
JA, DETTE VIL JEG SE NÅ!

Starter om: 

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Du kommer til å få se...

Hvilke 5 steg mine ambisiøse klienter tar for å våge å skape sin egen online virksomhet og oppnå friheten de har lengtet etter ved å hjelpe andre med sin kunnskap.

 

Hvordan vi kan ta betalt for den jobben vi gjør og det produktet vårt er verdt, fra dag 1, uten å måtte skvise prisene lavere enn andre for å komme inn på markedet.

 

Hvorfor det er viktig å være akkurat som den vi er for å kunne skape den virksomheten vi drømmer om og at det motsatte faktisk er ødeleggende for oss.

 

Hvordan vi kan takle det tekniske, selv om vi føler vi har 10 tommeltotter og null peiling på data

 

Hvordan vi kan snu om begrensede tankesett og overbevisninger om at vi ikke har det som skal til, og hvordan vi kan se at vi er mer enn gode nok til å skape det vi vil ha og tjene mer.

 

Og hvordan vi kan få til alt dette og samtidig ha full kontroll på vår egen tid, hva vi gjør, hvor vi jobber fra og hvem vi jobber med.

 

 

REGISTRER DEG FOR Å SE NÅ!

Hege Linneberg

Undervisning og Coaching
Over 15 års erfaring som terapeut med egen klinikk og spesialfelt innenfor stressmestring og å takle irrasjonell frykt. Også tidligere bakgrunn fra IT. 

I dag hjelper hun kvinner som drømmer om å ha sin egen virksomhet, med å våge å ta steget ut og enkelt mestre det tekniske.