5 steg smarte kvinner tar for å løfte tilliten til seg selv, slik at de våger å forlate jobben de føler seg fastlåst i og oppnår FRIHET med sin egen Online Virksomhet!

(Selv om de har vært bekymret for å være synlig og synes det tekniske er en stor barriere...)
REGISTRER DEG NÅ!

Starter om: 

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Du kommer til å få se...

Hvilke 5 steg kvinner som ønsker å bryte med ansattlivet tar, for å endelig våge å skape sin egen online virksomhet, der de selv har full kontroll på egen tid og agenda.

 

Hvordan vi kan snu om begrensede tankesett og overbevisninger om at vi ikke har det som skal til - og hvordan vi kan se at vi er mer enn gode nok til å skape det vi vil ha.

 

At det er viktig å være akkurat som vi er for å kunne skape den virksomheten vi drømmer om og at det motsatte faktisk er ødeleggende for oss.

 

Hvordan vi kan ta betalt for den jobben vi gjør og det produktet vårt er verdt, fra dag 1, uten å måtte skvise prisene lavere enn andre for å komme inn på markedet.

 

Hva som skal til for å kunne sette våre egne behov først og slutte med å please alle andre, uansett hvem de er og uansett omstendighet.

 

Og hvordan vi kan gjøre alt dette og kjenne på friheten av å ha full kontroll på når vi jobber, hvor vi jobber fra og hvem vi jobber med og det ikke lenger er tak på lønna...

 

REGISTRER DEG NÅ!

Hege Linneberg

Undervisning og Coaching
Over 15 års erfaring som terapeut med egen klinikk og spesialfelt innenfor stressmestring og selvtillitsproblematikk. Lang erfaring som IT-konsulent i Aftenposten og genuin teknisk interesse.

I dag hjelper hun kvinner som drømmer om å ha sin egen virksomhet, med å våge å ta steget ut og enkelt mestre det digitale.