Digitalt program på 12 uker!

Følg VTF-metoden steg for steg og du vil ha et skreddersydd program oppe og gå for dine klienter på 12 uker, garantert - uansett hvilket teknisk nivå du er på!

Start i dag og ha ditt digitale program oppe og gå om kun 12 uker!

  • Bli trygg på verdien av det du gjør - problemet du hjelper dine klienter med å løse igjennom ditt program, slik at du kan ta nok betalt og skape en lønnsom virksomhet online.

  • Utarbeide et klokkeklart og unikt budskap, som hjelper dine klienter å forstå at du kan hjelpe dem og at du kun snakker til de du virkelig kan hjelpe. Et budskap som skiller seg ut fra alle andre og skaper trygghet både for deg og klientene dine.

  • Få på plass en struktur og et system for dine klienter for å sikre at de får det resultatet de ønsker og at du har et program som er skalerbart for å kunne frigjøre din tid massivt.

  • Få alt det tekniske på plass - all funksjonalitet du trenger for å kunne drive din virksomhet online på en profesjonell måte. Samt automatisere og frigjøre tid. Alt blir forklart i detalj og på en måte som er enkelt å forstå for alle - uansett hvilket nivå du er på teknisk. (Du kan også få bygget programmet for deg med vår VIP-løsning).

  • Få et profesjonelt design på ditt program som gjør at det ser smashing ut, skiller seg ut og at det gjenspeiler din kvalitet og profesjonalitet. (NB! Det kan ikke se hjemmesnekra ut).

  • Dedikert Coach/Digital ekspert og tett personlig oppfølging hver eneste uke med svar på alle spørsmål du har og demonstrasjon av alt det tekniske du lurer på.