KAJABI  Alt-i-ett system!

Alle verktøyene du trenger på én plass, for å bygge
en suksessfull Online Virksomhet

Kajabi er en alt-i-ett løsning der du kan bygge din Online Virksomhet i ett og samme program! Din nettside, dine kurs, program, medlemsportal, coachingpraksis, podcast m.m. og alt designet og levert med et profesjonelt look.

Samtidig får du e-postleverandør, salgstrakter for webinar, salgssider og landingssider til alle formål, med i samme system. Dette betyr hele kontoret i ett abonnement. Du sparer både penger, frustrasjon og tid ved å bruke Kajabi istedenfor ett system for hver enkelt liten bit du ønsker å gjøre i din online virksomhet. 

Få hele 30 dagers prøveperiode på Kajabi her!

Personlig teknisk veiledning med Kajabi


Er du litt usikker når det kommer til det tekniske og kunne tenke deg å få hjelp til dette, har jeg akkurat hva du trenger!

Hver mandag morgen har jeg en Q&A på Zoom, der du kan få hjelp til alt på din Kajabi-konto og en del annen teknisk hjelp utover dette også.

Dette er et medlemskap som går løpende og du kan være medlem kun i den tiden du trenger, ta pause og komme tilbake igjen etter behov.  

Send meg en mail på: [email protected], så finner vi tid for en prat!

Ved siden av å være et fantastisk verktøy, gir Kajabi deg muligheten og friheten til å ta med kontoret hvor du vil. Om det er hjemme, på hytta, på båten eller kanskje til og med på ferie. 

Jobb fra hvor du vil,
når du vil!

Om du kjenner på at du så gjerne skulle ønske å skape din egen virksomhet på nett, men er redd du ikke skal få det til og føler på en frykt for å feile, kan du ta en titt på min gratis trening, der jeg viser deg hva som skal til, selv om du kjenner på usikkerhet. 

Livet er for kort til ikke å gjøre det vi drømmer om!
Se Gratis Trening her!