5 skift smarte Terapeuter og Helse-eksperter gjør for å oppnå anerkjennelsen de fortjener ved å tilby sin ekspertise online og samtidig oppnå mer frihet og tjene mer... 


(Til og med om de ikke har noen teknisk erfaring fra før!
)

REGISTRER DEG NÅ!

5 skift smarte terapeuter gjør for å oppnå den anerkjennelsen de fortjener ved å tilby sin ekspertise online og samtidig oppnå mer frihet og tjene mer... 


(Til og med om de ikke har noen teknisk erfaring fra før!
)
REGISTRER DEG NÅ!

I denne gratistreningen vil jeg vise deg...

I denne gratistreningen vil jeg vise deg:

Hvilke 5 steg du som terapeut og helse-ekspert kan ta for enkelt å satse Online med hele eller deler av din praksis og tilby tjenester digitalt på en profesjonell måte.

Hvordan det er like verdifullt for klientene dine å få hjelp online som face to face på klinikken og at de til og med slapper mer av. 


Hvordan du kan frigjøre tiden din, slik at du får tatt de pausene du trenger og at klientene dine slipper å vente.

 

Hvordan du kan tjene like mye på én dag online, som en hel måned på klinikken. 

 

Hvordan du kan være trygg på at du fint vil takle å bruke de tekniske systemene du trenger for å kunne håndtere din online virksomhet på en god måte.

Og hvordan du kan gjøre ALT dette og samtidig ta tilbake etterlengtet tid for deg selv, tid med familie og venner, og ha rom for å gjøre det som er mest viktig for deg.  

REGISTRER DEG NÅ!

Hege Linneberg

Helhetsterapeut og Business Coach

Hege Linneberg underviser og hjelper smarte terapeuter og coacher som ønsker å ta hele eller deler av sin klinikk online. De får hjelp til å strukturere og tydeliggjøre sin ekspertise, og skape et online program for sine klienter. Slik at de oppnår mer innvirkning, mer anerkjennelse for den jobben de gjør og mye mer frihet.