FOR COACHER OG TERAPEUTER

5 steg mine klienter bruker for å ta sin Virksomhet Online og skape et Profesjonelt Digitalt Program, slik at de kan frigjøre sin tid med 50-60% uten å forringe kvaliteten på hjelpen de gir sine klienter...


(og UTEN å ha noe teknisk erfaring fra før!)

 

REGISTRER DEG NÅ!
FOR COACHER OG TERAPEUTER

5 steg mine klienter tar for å ta sin Virksomhet Online og skape et Profesjonelt Digitalt Program, slik at de kan frigjøre sin tid med 50-60% uten å forringe kvaliteten på hjelpen de gir sine klienter...


(og UTEN noe teknisk erfaring fra før!)

REGISTRER DEG NÅ!

I dette webinaret vil jeg vise deg...

I dette webinaret vil jeg vise deg:

Hvilke 5 steg du som Coach eller Terapeut kan ta, for enkelt å satse Online og hjelpe dine klienter på en profesjonell måte, samtidig som du får mer frihet og ikke lenger ofrer all din dyrebare tid på jobb.
Hvordan du kan gi høy verdi til dine klienter og hjelpe dem bedre online enn face to face på klinikken og at de til og med slapper mer av. 
Hvordan du kan strukturere arbeidet og frigjøre tiden din, slik at du ikke trenger å være på jobb sene kvelder og helger for å kunne hjelpe alle klientene dine.
Hvordan du kan tjene mer online enn på klinikken, til og med ved å jobbe færre timer og samtidig få bedre resultater for klientene dine. 
Hvordan du kan være trygg på at du fint vil takle å bruke de tekniske systemene du trenger for å kunne håndtere din online virksomhet på en god måte.
Og hvordan du kan gjøre ALT dette og samtidig ta tilbake etterlengtet tid for deg selv, tid med familie og venner, og ha rom for å gjøre det som er mest viktig for deg. 
REGISTRER DEG NÅ!

Hege Linneberg

Helhetsterapeut og Business Coach

Hege Linneberg underviser og hjelper coacher og terapeuter som ønsker å ta hele eller deler av sin klinikk online. De får hjelp til å strukturere og tydeliggjøre sin ekspertise, og skape et profesjonelt og vakkert online-program for sine klienter. Slik at de kan gi mer verdi, oppnå mer anerkjennelse for den jobben de gjør og få mye mer frihet.