For Coacher, Terapeuter, Veiledere... 

4 enkle steg mine klienter bruker for å ta sin virksomhet online med et profesjonelt digitalt program - på kun 12 uker, UTEN teknisk erfaring..


(slik at de kan nå klienter hvor som helst i landet (verden) og få mye mer frihet!
)

Registrer deg her og se det nå!

For Coacher, Terapeuter, Veiledere... 

4 enkle steg mine klienter bruker for å ta sin virksomhet online med et profesjonelt digitalt program - på kun 12 uker, UTEN teknisk erfaring..


(slik at de kan nå klienter hvor som helst i landet (verden) og få mye mer frihet!)

 

Registrer deg her og se det nå!

På 30 minutter vil jeg vise deg...

På 30 minutter vil jeg vise deg:

4 enkle steg som vil hjelpe deg som coach, terapeut, veileder… å gå online med din ekspertise og serve klientene over nett på en profesjonell måte, som gir deg enorm frihet.
Hvordan du enkelt får til å skape en skreddersydd digital løsning for dine klienter på kun 8-12 uker -  helt uten å stå fast i det tekniske, uansett hvilket nivå du er på.
Hvordan du kan strukturere arbeidet ditt annerledes og måten du hjelper klientene dine på, som vil kunne frigjøre tiden din maksimalt. 
Hvordan du kan tjene mer online enn i din fysiske virksomhet, til og med ved å jobbe færre timer og samtidig få bedre resultater for klientene dine. 
Hva som er viktige suksessfaktorer på nett og hvilke spilleregler som gjelder online - hva som er annerledes. 
Og hvordan du kan gjøre ALT dette, samtidig som du også sørger for å ivareta dine egne behov og skaper perfekt balanse mellom jobb og privatliv.
Registrer deg her og se det nå!

Hege Linneberg

Hege Linneberg hjelper Coacher og Terapeuter som ønsker å ta sin virksomhet online med å strukturere, tydeliggjøre og digitalisere sin ekspertise – og få hjelp med alt det tekniske. Slik at de kan serve sine klienter over nett, frigjøre sin tid betydelig og ta betalt det de virkelig er verdt.

Hege har en unik bakgrunn ved å selv ha praktisert som Helhetsterapeut og Transformational Coach i mange år, samtidig som hun har teknisk bakgrunn som IT-konsulent fra Media-bransjen.