For Coacher og Terapeuter

Hvordan lykkes med å ta din Virksomhet Online på en profesjonell måte, nå ut til flere og oppnå STOR FRIHET...

(Uten å stå fast i det tekniske!)

 

KLIKK HER OG SE NÅ!

For Coacher og Terapeuter

Hvordan lykkes med å ta din Virksomhet Online på en profesjonell måte, nå ut til flere og oppnå STOR FRIHET...

(Uten å stå fast i det tekniske!)

 

KLIKK HER OG SE DET NÅ!

I dette webinaret vil jeg vise deg...

I dette webinaret vil jeg vise deg:

Hvordan du som Coach eller Terapeut kan gå Online med din ekspertise og hjelpe dine klienter på en profesjonell måte, slik at du får mer frihet og ikke lenger ofrer all din dyrebare tid på jobb.
Hvordan du kan være trygg på at du fint vil takle det tekniske og skape en skreddersydd digital løsning for dine klienter, uten å bli stående fast i tekniske utfordringer.
Hvordan du kan strukturere arbeidet og frigjøre tiden din, slik at du ikke trenger å være på jobb sene kvelder og helger for å kunne hjelpe klientene dine.
Hvordan du kan tjene mer online enn på klinikken/kontoret, til og med ved å jobbe færre timer og samtidig få bedre resultater for klientene dine. 
Hva som er viktige suksessfaktorer i en online virksomhet og hvordan denne skiller seg fra din fysiske bedrift. Det finnes noen andre spilleregler online som du må vite om.
Og hvordan du kan gjøre ALT dette, samtidig som du sørger for å ivareta dine egne behov også etter jobb, tid for deg selv, tid og tilstedeværelse med familie og venner - skape perfekt balanse mellom jobb og privatliv.
KLIKK HER OG SE NÅ!

Hege Linneberg

Hege Linneberg hjelper Coacher og Terapeuter som ønsker å ta sin virksomhet online med å strukturere, tydeliggjøre og digitalisere sin ekspertise – og få hjelp med alt det tekniske. Slik at de kan serve sine klienter over nett, frigjøre sin tid betydelig og ta betalt det de virkelig er verdt.

Hege har selv jobbet i mange år som Coach og Terapeut og har i tillegg IT-bakgrunn. Men kan forklare IT på norsk – uten å være helt nerd 😉