NB! Pga stor pågang er dessverre ikke dette tilbudet tilgjengelig nå!

Ta kontakt på: [email protected] om du har spørsmål eller ønsker min hjelp. 

For å lykkes online må du ha:

 

  • Et skalerbart program som løser et stort problem for dine klienter...
  • En funnel som tiltrekker seg de rette klientene...
  • Fremstå like profesjonell online som i din fysiske virksomhet...

 

Hva er en funnel?

En funnel er et sett med landingssider som tiltrekker seg de rette klientene for deg - de som du kan hjelpe, slik at de blir kjent med deg og det du gjør og som samtidig skiller ut alle andre som ikke passer inn i det du tilbyr. 

Hva er en SMARTSTART-funnel?

SMARTSTART består av en forberedende samtale og en ferdig skreddersydd og profesjonelt oppsatt funnel for din virksomhet. En perfekt start for å kickstarte din online business, allerede før du har et program ferdig.

Hvorfor trenger jeg en funnel? 

For å kunne nå de som trenger din hjelp. Ved hjelp av en funnel treffer du ditt unike publikum og du kan skape en gruppe eller bygge opp en e-post liste, som du senere kan tilby dine produkter og tjenester til. 

Hvorfor skal jeg ha en funnel nå når jeg ikke har et digitalt produkt ennå? 

Når du skal lansere ditt produkt har du allerede en gruppe med de rette folka, som er blitt kjent med deg og det du gjør. Da vet de hvem du er og hva du står for og du bygger tillit før du tilbyr dine produkter og tjenester. Noe som vil være en stor fordel i det du skal ut og selge ditt digitale produkt.

Hva gjør jeg videre når jeg har min funnel på plass? 

Da kan du skape ditt unike program, spesifikt skapt for dine klienter, som hjelper dem med å løse det problemet de står i. Samtidig kan du fortelle ditt publikum (din gruppe) at du er i gang med å skape en skreddersydd løsning for dem. 

Hvordan skal jeg få til å skape mitt program, når jeg ikke finnes teknisk anlagt?

Dette er hva jeg hjelper mine klienter med (i tillegg til å bygge funnels og andre digitale funksjoner) og om du ønsker det kan jeg hjelpe deg med å få ditt digitale program på plass i løpet av kun 12 uker. 

Og om du utnytter funnelen godt først, vil du ved lansering av ditt program, allerede ha klienter klare som venter på å få kjøpe av deg. 

Om du også ønsker hjelp til å skape ditt digitale program, kan vi sette opp en egen samtale for dette i etterkant av funnel-samtalen. Men på denne første samtalen er det kun funnelen i fokus.

Dette er ingen salgssamtale og denne funnelen vi skaper blir din til odel og eie – den er helt uavhengig av hva du velger videre. Dette betyr at du får din funnel helt gratis og uten videre forpliktelser. Så er min tanke og ønske at du blir så fornøyd at du kanskje også ønsker min hjelp til andre ting senere, men dette er helt opp til deg og da må vi i så fall ta en ny prat om dette 😊

NB! Dette tilbudet vil ikke vare evig....
Pass på å benytte deg av dette NÅ, før jeg tar denne siden ned :) 

Hva noen av klientene mine sier: 

Her må dere bli med folkens, Hege Linneberg er såå god på alt av teknisk hjelp som er så nødvendig når du driver en online business!!

~ Maki Svendsen

Elsker dette tilbudet!!! Jeg må takke Hege for å ha bygget meg de vakreste landingssidene for mitt coachingprogram og funnel, og hennes tekniske støtte er GULL verdt, kanskje fordi hun er en kvinne og en coach som også er hjertesentrert, men hun leder deg gjennom teknologien så rolig og forklarer det hele veldig tydelig! Jeg følte meg helt fastlåst uten hennes hjelp, takk!  Jeg anbefaler alle å hoppe på dette tilbudet nå - du vil ikke se deg tilbake!

~ Pimmi Pande

Ingen over, ingen ved siden av Hege Linneberg. Hvis du ønsker å ha en online bedrift, men synes det er skummelt og vanskelig - spesielt når det kommer til det tekniske, da er denne dama for deg. 

~ Henriette Isdahl

Tusen takk, Hege for all støtte og support gjennom ditt program. Til å få ut alt dette som har vært i meg nesten hele livet, til å bli et konkret kursprogram. 

~ Anita-Karin Tellnes 

 

Tusen takk! Fantastisk lærerikt å få mulighet og hjelp til å gå i dybden. Det er akkurat det med å være tydelig som er min utfordring.  

~ Gunn M

Tusen takk for din viktige støtte, Hege Linneberg. Uten deg og gruppa hadde jeg ikke nådd medlemsantallet målet. Jeg er så takknemlig for din gode, hjelpsomme og profesjonelle støtte, Hege!

~ Liv Anniken Berg

Hege Linneberg

Hege Linneberg hjelper Coacher og Terapeuter som ønsker å ta sin virksomhet online med å strukturere, tydeliggjøre og digitalisere sin ekspertise – og få hjelp med alt det tekniske. Slik at de kan serve sine klienter over nett like profesjonelt som fra sin fysiske praksis. 

Hege har en unik bakgrunn ved å selv ha praktisert som Helhetsterapeut og Transformational Coach i mange år, samtidig som hun har teknisk bakgrunn som IT-konsulent fra Media-bransjen.