≡ Meny

Vil DU ha massasje på jobben?

Hadde det ikke vært fint å få massasje på jobben? Få det der du er og slippe å reise ut?

Er dere 6 eller flere som tar en halvtime hver, kommer jeg ut til din arbeidsplass. Snakk med kollegaene dine, så får vi til en avtale.
 
Massasje er kanskje noe du mest hører om i forbindelse med toppidrettsutøvere. Ja, de får massasje på jobben. Men det sliter også på muskler og ledd å være i en normal arbeidssituasjon. Det kan være stress, mye statisk arbeid, tunge løft m.m. Massasje kan være både forebyggende og pleiende i forhold til muskel- og skjelettplager. Massasje kan hjelpe mot stressrelaterte plager og bidra til redusert sykefravær.
 
Jeg har veldig god erfaring med dette, fra da jeg jobbet i Oslo. Da var jeg fast hos politiet i Oslo sentrum, på tre avdelinger, hos Revmatikerforbundet, hos en grafisk bedrift og på et sykehjem.
 
Veldig mange ønsker klassisk nakke- og ryggmassasje, men jeg supplerer gjerne med noe av det andre jeg gjør på klinikken også, som for eksempel soneterapi og øreakupunktur, for de som ønsker det..
 
Det trenger ikke nødvendigvis å være en arbeisplass. Det kan godt være på et omsorgssenter, i en forening eller hos en vennegjeng o.l.
 
Jeg kommer gjerne for en prøvedag uten at dere binder dere opp til noe mer enn denne ene dagen.
 
Kontakt meg på 915 84 800, eller send meg en mail på post@hegelinneberg.no.

 

Liker du teksten setter jeg pris på en kommentar :)

kommentarer