Om Hege

Et lite innblikk i min reise...

Fra å være en PIPPI som var høyt og lavt, øverst og ytterst på en gang - gikk jeg til å bli en skygge av meg selv uten noen tro på at den jeg var og det jeg gjorde var godt nok. Hvordan kunne det skje? 

Det kunne skje fordi jeg ble for mye for alt for mange. Det var ikke populært å ta så stor plass, snakke høyt og våge det som andre ikke våget. Det måtte dempes og holdes nede ved at det ble sådd tvil om denne jenta holdt mål. Om hun hadde noe å komme med av verdi, om hun ikke helst bare burde holde kjeften. 

Helt til det en vakker dag endelig gikk et lys opp for meg.

En forståelse om at ingen andre enn jeg selv er eier av disse tankene som skaper frykten for å ikke være god nok i meg, heller ingen andre enn jeg selv kunne løse opp i det jeg selv tenkte og følte, og snu om på denne sannheten. Ingen andre enn jeg selv kunne løfte Alfakvinnen og Pippi-versjonen ut av meg igjen og vise fram hvem jeg egentlig er og at jeg virkelig holder mål.

Igjennom min Naturterapeutiske utdannelse (Helhetsterapeut NNH med Hovedoppgave: Trygghet og selvtillit - et helhetlig samspill) og praksis med klienter igjennom mange år, har jeg hatt muligheten til å hjelpe og veilede mennesker igjennom tunge vanskelige traumer og omstendigheter med bl.a. angst, mangel på selvtillit, mishandling og overgrep i bagasjen, til at de igjen har kunnet se sola og la gleden få fylle hjertet og stråle på verden rundt dem. Noe som har gitt meg et solid grunnlag for å hjelpe andre forbi deres frykt. 

Med Personal Mastery, Advanced Leadership og Transformational Coaching Academy i ryggen, har jeg kunnet lede mine kunder igjennom de samme strabasene jeg selv kjente så inderlig vel på kroppen og der jeg fant hemmeligheten og dørene til friheten med egen business og lykken på den andre siden. Å seile over stormfulle hav, lære å tilpasse seilene og surfe på bølgene, for så å kunne ankre opp på lykkeøya der drømmene blir gjort til virkelighet. 

Min bakgrunn som IT-konsulent i Aftenposten i mange år, har også gitt meg grunnlaget for å kunne hjelpe mine kunder ut i den digitale verden i  ekspressfart. Tid er penger, så det er avgjørende å ikke stoppe opp her, bare fordi man ikke er så teknisk anlagt. Dette er en bøyg for mange, men viktig å mestre, når vi søker friheten og ønsker å skape (eller flytte) hele eller deler av vår business online. 

Offentlig Bio
Helhetsterapeut NNH – ved Norsk Høgskole for Helhetsterapi.
Medisinsk grunnstudium ved Encefalon – Høyskole i Grunnmedisin.
Advanced Leadership og Personal Mastery ved Klemmer & Associates.
Transformational Coach - Transformational Coaching Academy

Helhetsterapeut NNH, Coach og Mentor for Hege Linneberg fra 2005
IT-konsulent i Aftenposten 1986-2005.