Hei, dette er Hege...

Og her vl du få et lite innblikk i min reise...

Fra å være en PIPPI som var høyt og lavt, øverst og ytterst på en gang - gikk jeg gradvis over til å miste troen på at jeg var god nok eller at det jeg gjorde var godt nok.. 

Jeg opplevde at jeg var litt mye og dempet meg selv, holdt igjen, begynte å tenke på hva andre tenkte om meg, dersom jeg hevet stemmen og etterhvert ble jeg redd for å ta ordet og å stikke meg fram. 

Det toppet seg på en scene i Nice, midt under et foredrag da jeg fikk fullstendig panikk og ble stående skjelvende foran 200 tilskuere uten å klare å få frem et ord. En forferdelig opplevelse. Og den ble ikke bedre da en dame kom bort til meg etter foredraget og sa hun ikke kunne skjønne hvordan det kunne være så vanskelig å holde et foredrag. 

Jeg trodde på henne og ble helt sikker på at jeg ikke var verdig å si min mening høyt. Den betydde ingenting. Jeg var ikke viktig. 

Helt til det en vakker dag endelig gikk et lys opp for meg.

En forståelse om at jeg selv eide min egen opplevelse og ingen andre. Det var jeg selv som hadde valgt å tro på hva denne damen sa. Det var jeg selv som hadde lagt på meg merkelappen om at jeg ikke var viktig.

Jeg hadde etablert en sannhet om at jeg ikke var verdifull. Når jeg fikk snudd om på denne sannheten, som hadde fått godt feste i min underbevissthet, endret alt seg. Plutselig kunne jeg våge det jeg tidligere ikke hadde våget. Endelig kunne jeg velge å følge den veien som var riktig for meg. Det føltes som om jeg eide hele verden. Ingen skulle noensinne få stoppe meg i å gjøre det som var rett for meg, eller å si hva jeg hadde på hjertet. 

Ja, visst har mange forsøkt å stoppe meg, komme med sin frykt og sin sannhet, men så lenge jeg er bevisst på hva som skjer og har etablert en tro om at jeg er verdifull og god nok, kan ingen lenger pådytte meg en sannhet jeg ikke vil ha. 

Da har jeg fått de mentale musklene på plass, som er helt nødvendig for å kunne gjøre det som er riktig for meg og å følge min drøm. 

Jeg drømte om å være min egen sjef og å kunne jobbe fra hvor jeg ville. Jeg drømte om å glede meg til å gå på jobb hver dag og å gjøre noe som føltes meningsfylt og viktig.

Derfor la jeg i 2001 ut på en lang reise. Tok en utdannelse som Helhetsterapeut og skrev hovedoppgaven min rundt dette med stressmestring og selvtillitsproblemtikk, som jeg selv hadde førstehånds erfaring fra. Jeg bygget opp en praksis der jeg i hovedsak hjalp klienter som slet med de samme utfordringene og jeg drev denne i mange år. Først i Oslo og etterhvert i Langesund. 

Men jeg drømte også om å være enda mer fri og ikke bare jobbe lokalt. Nettet var etterhvert blitt en arena som fristet mer og mer og jeg hadde den tekniske kompetansen, så hvorfor ikke... Så i 2016 ble drømmen etablert og i 2018 en realitet og ingenting føles mer riktig enn å kunne jobbe fra hvor som helst, når som helst og med de beste kundene i verden - som virkelig vil ut der og skape sin drøm og overkomme frykten som har holdt dem tilbake. 

Jeg har verdens beste jobb 🌻

🍀🍀🍀

Med Personal Mastery, Advanced Leadership og Transformational Coaching Academy i ryggen, og ikke minst min egen erfaring, har jeg kunnet lede mine kunder igjennom de samme strabasene jeg selv kjente så inderlig vel på kroppen og der jeg fant hemmeligheten og dørene til friheten med egen virksomhet og lykken på den andre siden. Å seile over stormfulle hav, lære å tilpasse seilene og surfe på bølgene, for så å kunne ankre opp på lykkeøya der drømmene blir gjort til virkelighet er en reise jeg unner alle. De stormfulle havene er en velsignelse som er vanskelig å se når vi står midt i stormen, men de bygger de mentale musklene som trengs for å leve det livet vi drømmer om.  

Igjennom min bakgrunn som IT-konsulent i Aftenposten i mange år, fikk jeg lagt grunnlaget for å kunne hjelpe mine kunder ut i den digitale verden i  ekspressfart. Tid er penger, så det er avgjørende å ikke stoppe opp her, bare fordi man ikke er så teknisk anlagt selv. Dette er en bøyg for mange, men viktig å mestre, når vi søker friheten og ønsker å skape (eller flytte) hele eller deler av vår virksomhet online. 

Offentlig Bio

Transformational Coach – Transformational Coaching Academy
Advanced Leadership og Personal Mastery – Klemmer & Associates
Helhetsterapeut – Norsk Høgskole for Helhetsterapi
Medisinsk grunnstudium – Encefalon, Høyskole i Grunnmedisin
IT-kandidat, datateknikk og modellering – Næringsakademiet i Oslo

Terapeut, Veileder og Mentor for Hege Linneberg – 2005-dd
Helhetsterapeut MHTF for Hege Linneberg – 2005-2019
IT-konsulent i Aftenposten – 1996-2005.
Annonsekonsulent i Aftenposten – 1986-1996