Beskrivelse av programmet

Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg som Coach, Terapeut, Ekspert eller Veileder med å ta din virksomhet online, på en så enkel måte som mulig, slik at du kan jobbe smartere og oppnå friheten en online virksomhet kan gi deg. 

I programmet vil du skape et profesjonelt digitalt system som hjelper dine klienter å oppnå resultatene de er ute etter. Du vil se verdien i det du tilbyr, slik at du kan ta premium betalt med en gang du går online og bli klokkeklar i budskapet, så dine klienter forstår at det gjelder dem og ønsker din hjelp.

Du vil få tett oppfølging og vi vil kvalitetssikre alle stegene du går, slik at du bygger ditt system på et solid fundament som fungerer online, som ser bra ut og appellerer til klientene dine. Du har fri tilgang til vakre, delikate og eksklusive maler, kun skapt for dette programmet.

Programstrukturen

  • Sammen skaper vi ditt program skreddersydd etter dine klienters behov. 
  • Tilgang til plattformen med steg for steg undervisning som er satt opp og forklart på en pedagogisk måte. Tilgang så lenge du ønsker. 
  • Undervisning og veiledning i gruppe på Zoom, samt 1-1 møter ved spesifikke milepæler. Support og veiledning i 12 uker. 
  • Eksklusiv Support og Teknisk veiledning. Dette betyr at vi ser på ditt spesifikke program og kan endre på design, oppsett, få på plass avanserte automasjoner etc. 
  • Skriftlig personlig tilbakemelding på alle stegene du går (innsendingsoppgaver for kvalitetssikring).
  • Tilgang til hemmelig Facebook-gruppe for spørsmål og ytterligere support.
  • E-post og Messenger service.

NB! Ingen av mine klienter blir overlatt til seg selv. Står du fast i noe får du hjelp!

Hvilke resultater kan du forvente deg?

Når du er gått igjennom hele programmet skal du ha skapt ditt eget digitale online program – en prosess som hjelper dine klienter å oppnå de resultatene de er ute etter. Slik at du blir trygg og sikker på at ditt program vil hjelpe dine klienter på beste måte og at du med trygghet kan tilby din ekspertise online. Systemet er skalerbart - det betyr at du kan hjelpe flere klienter på kortere tid og frigjøre tiden din massivt, samt ikke lenger ha tak på inntekten din. 

Du skal ha blitt klokkeklar i budskapet ditt, slik at du kan tilby din hjelp til de klientene du elsker å jobbe med, som vil har det problemet du er ekspert på å løse og som forstår at du virkelig kan hjelpe dem. Da kan du ta betalt det resultatet er verdt, fra dag 1 – og ikke lenger selge din ekspertise på timesbasis.

Du skal ha skapt et profesjonelt digitalt system, som du er stolt av og som ser bra ut. Som har et design som står ut fra mengden og appellerer til klientene dine. Og alt dette i løpet av kun 8-12 uker. Les gjerne hva andre sier her.

Ønsker du å vite mer: 

 
Book din samtale nå!
Se Gratis Trening her!