DIN DIGITALE VIRKSOMHET

Ta din ekspertise digitalt, slik at du kan serve dine klienter online,
selv uten å ha noe teknisk erfaring eller kunnskap fra før.

 

Ta din virksomhet online med et digitalt system på 8-12 uker

Dette er for deg som ønsker å satse online, og som ønsker å få på plass et
fullstendig digitalt system,slik at du kan tilby din ekspertise over nett. 

Se tilbud!

Beskrivelse av programmet

Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg som ønsker å ta din virksomhet online, på en så enkel måte som mulig, slik at du kan jobbe smartere og oppnå friheten en online virksomhet kan gi deg. 

I programmet vil du skape et profesjonelt digitalt system som hjelper dine klienter å oppnå resultatene de er ute etter. Du vil forstå verdien i det du tilbyr, slik at du kan ta nok betalt for din hjelp. Og du vil bli tydelig i  budskapet, slik at dine klienter kjenner seg igjen i det du formidler og ønsker å jobbe med deg.

Du vil få tett oppfølging og du vil bygge ditt system på et solid fundament som fungerer online, som ser bra ut og som appellerer til klientene dine. Du får fri tilgang til vakre, delikate og eksklusive maler, kun skapt for dette programmet og som gjør jobben mye enklere for deg.

Sammen bygger vi hele ditt digitale system som bl.a. vil bestå av:

 • Fundamentet hvor du ser verdien av det du tilbyr og blir tydelig i budskapet ditt.
 • Kursprogrammet eller medlemsportalen du vil tilby dine klienter.
 • Funnelen som består av 5 websider satt sammen i en flyt med kobling mot kalender, salgssider, e-postliste m.m.
 • Hjemmside satt opp mot domene + med ferdige maler for 4 undersider i tillegg. 
 • Salgssider, automasjoner m.m.

NB! Tilgang og abonnement på Kajabi, som er plattformen vi benytter for å bygge ditt system, vil være en avtale mellom deg og Kajabi og kommer i tillegg. Du vil igjennom programmet her alltid få tilgang til de beste tilbudene Kajabi har til enhver tid. Dersom du ikke er villig til å investere minimum $149 pr mnd for dette, vennligst ikke kjøp mitt program. 

Gruppe-program

 • Sammen skaper vi ditt digitale system på plattformen Kajabi skreddersydd etter dine klienters behov.
  (Se hva du får under beskrivelsen av programmet ovenfor).
 • Tilgang til programmet hvor du får undervisning steg for steg, satt opp og forklart på en pedagogisk måte. Dryppes over 6 uker.
 • Undervisning og personlig veiledning i LIVE gruppemøter i 12 uker.
 • Skriftlig personlig tilbakemelding på alle stegene (kvalitetssikring). 
 • Tilgang til hemmelig Facebook-gruppe for spørsmål og veiledning.
 • Full e-post support i 12 uker. 
 • Mulighet for videre veiledning etter endte 12 uker slik at du aldri blir overlatt til deg selv. 

NB! Ingen av mine klienter blir overlatt til seg selv. Står du fast i noe får du hjelp!

Kjøp kursplass her!

VIP-Experience

 • ALT som er inkludert i gruppe-programmet.

  +

 • 1-1 veiledning hver uke.
 • DFY-SERVICE (done-for-you).
  Alt det tekniske blir satt opp for deg, slik at du får et fullstendig digitalt system for din virksomhet på plass i løpet av 12 uker - profesjonelt og skreddersydd etter dine behov. Du får også tilpasset opplæring i ditt system, slik at du enkelt kan gjøre endringer selv senere.

NB! For å kunne yte maksimal support er det begrenset med plasser for dette valget. Det er mulig å sette seg på venteliste om det ikke er plass. 

Les mer om VIP-Experience her!

Hvilke resultater kan du forvente deg?

En unik opplevelse hvor du vil føle deg sett og ivaretatt hele veien. Personlig veiledning og oppsett av hele ditt digitale system for din virksomhet.

I løpet av programmet skal du ha fått på plass hele rammen rundt ditt digitale system, og ha på plass en prosess som hjelper dine klienter å oppnå de resultatene de er ute etter. Dette betyr at vi digitaliserer din ekspertise og gjør den tilgjengelig på nett. 

Du skal være trygg på at alt fungerer som det skal, går sømløst og blir en god opplevelse for dine klienter. Systemet er dessuten skalerbart - som betyr at du kan frigjøre tid og ikke ha tak på inntekten.

Du skal ha blitt klar på budskapet rundt din ekspertise, og få et system der du kan tiltrekke deg de rette klientene for nettopp det du hjelper dine klienter med. Du skal også være klar på verdien i det du hjelper dine klienter med og kunne prissette basert på denne. 

Du skal ha skapt et profesjonelt digitalt system, som du er stolt av og som ser bra ut. Som har et design som står ut fra mengden og appellerer til klientene dine. Og alt dette i løpet av kun 90 dager. Les gjerne hva andre sier her.

Hva andre klienter sier:

(klikk på bildet for å lese)