Nye tider – store forandringer

Idag skriver vi 1.januar 2019 og dette året kommer til å bli veldig annerledes i forhold til hvordan de foregående årene har vært, når det gjelder bedrift og business for min del.

Jeg legger ned kontoret i Porsgrunn 31.januar 2019. Litt trist å slippe tak i klinikken og den tradisjonelle måten å drive praksis på. Samtidig en nødvendighet om jeg skal kunne hjelpe de som har behov for mine tjenester og samtidig drive en bærekraftig bedrift. 

Fra og med idag flytter hele kontoret mitt inn i den virtuelle verden og mitt fokus rettes mot å hjelpe deg som har lyst til finne kjernen i din kreativitet og vise verden hva du kan, selv om du synes det kan være skummelt.

Fra nå av vil mitt fokus være: 
1. KREATIV VEILEDNING – ONLINE
2. MASSASJE – i bedrift + hjemkjøring privat

KREATIV VEILEDNING
Dette er veiledning og coaching rundt tankesett i forhold til å finne din vei og ditt gull. Slik at du kan kjenne på hva som skaper glede og entusiasme og at du våger å gjøre det du har mest lyst til. At du våger å være synlig og ta sjansen på å satse på det du vet du er god på (det som bor i deg allerede) og ikke minst – våge å tro på at du kan og at du er god nok.
For å si det på en annen og enklere måte: Gi blaffen i hva alle andre tenker er lurt at du gjør, når det ikke er det du har lyst til i det hele tatt. OG å tørre å være synlig, selv om du syns det er dritskummelt. Når du får tanker og forståelsen på plass, er det ikke lenger like «farlig» å gå ut der.

I den kreative veiledningen tar vi dypdykk ned eller opp 😉 i din kreative sjel og skaperkraft, for å finne diamantene som ligger der og venter på at du skal plukke dem opp. Jeg elsker dette arbeidet – og å nettopp hjelpe mine kunder til å finne frem til og ta tak i det som virkelig kan gjøre en forskjell for dem. Det å se lettelsen, gleden, skuldrene som faller på plass og fargen som kommer tilbake i kinnene er utrolig berikende for meg og jeg ønsker å gjøre mye mer av dette fremover. Derfor vil mesteparten av min tid struktureres rundt dette arbeidet, hvor jeg vet at jeg kan gjøre en stor forskjell for noen.
Jeg tenker det er viktig å finne det vi er lidenskapelig opptatt av og deretter gjøre mer av det, slik at vi ikke visner bort i alle «burde», «kunne» og «skulle» tanker.

Noen ganger må vi brette opp ermene og lete skikkelig dypt, kanskje trenger vi å gå helt ned på detaljnivå for å finne disse edelstenene. Andre ganger kan de ligge midt i fleisen på oss uten at vi ser dem. Det er mulig vi må rake vekk møkka som ligger der og skaper et grumsete lag oppå den blanke overflaten. Når vi har vasket vekk alt grumset kan diamantene få mulighet til å komme til syne og få lov til å skinne – i all sin prakt, i alle sine fasetter og nyanser.

Du som ønsker å finne dine diamanter, din kreative skaperkraft, og deretter få verktøy og forståelse for hvordan dette kan brukes, slik at du kan vise hva du er god på – selv om du synes det er skummelt…fordi det er skumlere å la være… da kan denne type veiledning være midt i blinken for deg…
Da har du mulighet til å få en gratis uforpliktende kreativ veiledning hos meg, slik at du kan få en følelse av hva dette er og få konkret hjelp til å se på hva som må gjøres. Ta en titt på min kalender og finn tiden som passer best for deg. Book din samtale her: GRATIS SAMTALE

Ta tida tilbake – våg å være synlig på din kreative måte –

Vi skal ikke ta til takke med å gjøre noe vi egentlig ikke har lyst til eller ikke blir verdsatt høyt nok for. Og akkurat det har jeg lyst til å hjelpe deg med, om du kjenner at dette stemmer for deg…

______________________________________________________________________________

MASSASJE 

I tillegg til å fokusere på veiledningen, vil jeg også fortsette med massasjen lokalt for deg som trenger dette, et par ganger i uken. Dette er et tilbud både privat og ute i bedrift, her i mitt nærområdet. Du/dere holder lokalet og jeg kjører ut.

Det er mange som trenger massasje og derfor ønsker jeg å holde tak i denne delen fortsatt.

BEDRIFT: 
Jeg inviterer bedrifter i Grenlandsområdet til å ta kontakt for en prøvedag til halv pris. Dette kan både administreres fra bedriften selv, eller av en ansatt, der den ansatte samler en gruppe kollegaer som ønsker massasje og dere betaler hver for dere. (Dette er faktisk det mest vanlige ute i bedrifter, der massasje ikke er subsidiert). Se mer om massasje BEDRIFT her: Bedriftsmassasje

PRIVAT:
Fra og med 1.februar vil jeg også tilby å reise ut for massasjetimer privat. Jeg kjører da hjem til deg og har med meg benk og oljer dit. I tillegg til massasje tilbyr jeg fotsoneterapi og øreakupuntur på disse behandlingene. Kun på dagtid i ukedagene. Se mer om dette tilbudet her: Hjemmebehandling

Skriv gjerne en kommentar :)

kommentarer

Next post:

Previous post: