«Jeg ble kvitt angsten»

«Jeg ble kvitt angsten» var en av tilbakemeldingene jeg fikk på et av kursene jeg holdt. For en fantastisk tilbakemedling å få! Er det noe rart jeg er glad for å få lov til å gjøre det jeg holder på med. TUSEN TUSEN TAKK!
For det å gå med angst over lang tid er slitsomt, deprimerende og ikke minst går det utover selvrespekten og selvtilliten. Som igjen skaper ny frykt for å tørre gjøre det man egentlig har lyst til.

Man kommer inn i en vond sirkel og det er vanskelig å bryte ut og se mulighetene som kanskje ligger der rett framfor seg.
Man er redd for å ta den plassen man egentlig har lyst til. Redd for å vise seg som den man egentlig er.

angst-frykt

Det å få lov til å hjelpe noen å bryte ut av denne sirkelen og finne tilbake til den de egentlig er og ønsker å være, er en fantastisk følelse for meg. Det å få lov til å hjelpe noen å springe ut i sin fulle blomst istedenfor å gjemme seg bort i skyggen. Og det å se og vite at jeg kan gjøre en forskjell for noen, er min store motivasjon og drivkraft for å holde på med det jeg gjør.

Ei dame sier: «Jeg har fått tilbake selvrespekten, jeg skal ta vare på meg selv og gå ut i verden»

Å jeg blir så glad når jeg får disse tilbakemeldingene at jeg nesten begynner å grine. Ord blir fattige, for det høres bare banalt ut å skrive, fantastisk, herlig, utrolig god følelse osv. Men det ER sånn det føles. Og at vokabularet mitt ikke er fyldigere gjør bare at jeg ikke klarer å sette bedre ord på hvordan dette påvirker meg og hvor herlig det føles å få slike tilbakemeldinger fra deltagerne. Men det gir jeg jo blaffen i nå – jeg skriver det lell 😉

Jeg bare elsker å gjøre akkurat dette fordi jeg vet hvor viktig det er for mange. Fordi jeg har vært der selv og kjent på akkurat de samme følelsene. At jeg ikke torde vise meg frem, ta ordet i forsamlinger, bryte ut av gamle trygge vaner for å gå for det jeg drømte om.
Jeg vet akkurat hvordan det føles å ikke tørre si meninga si, fordi alle andre vet jo bedre. Og kjenne på den frykten som oppstår fysisk i kroppen bare ved å tenke tanken på å skulle holde et foredrag.

Jeg har vært der og kjent på akkurat det. Så har jeg over tid og etter mye testing og feiling, funnet ut av hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Deretter har jeg utarbeidet og satt sammen øvelser og metoder som gjør at det går an å bryte med dette mønsteret for å komme videre – følge drømmene sine.  FOR DET ER MULIG! Jeg ble kvitt angsten! Jeg fikk tilbake selvrespekten. Jeg tar vare på meg selv nå og går ut i verden!

hegeheading

Det er en DRØM som går i oppfyllelse for meg, når jeg ser kursdeltagere oppdager og opplever akkurat det samme som jeg selv sto i og kom ut av. Derfor er jeg fyllt med TAKKNEMLIGHET idag overfor alle som har deltatt på kurs hos meg og som gjør det mulig for meg å vise meg frem, ta plass, ta ordet, løfte taket og vise at jeg også kan noe. Og at jeg kan vise vei for andre!

Hjertelig hjertelig takk for at jeg får lov til å være den jeg er!

Skriv gjerne en kommentar :)

kommentarer