Hjemmemassasje i Grenland

Sliter du med numne fingre, stram nakke, stråling ut i skuldrene, smerter bak skulderbladene?
En nakke/ryggmassasje kan hjelpe deg med å løse opp en stram nakke av stress og bekymringer. Dersom du i tillegg får en innsikt i hvordan fysikken vår henger sammen med tankene våre, som igjen kan påvirke følelsene våre (les:bekymringer), kan vi gjøre noe med årsaken til at vi spenner oss og blir gående med skuldrene oppunder haka. Da kan vi få bukt med problemet på lengre sikt.

Eller er du en av dem som går du rundt med smerter i korsryggen, opplever smerter ut i hofta eller strålinger ned i bena, kanskje numne tær?
Har du fått høre at bena dine ikke er like lange kanskje? I de aller fleste tilfellene stemmer ikke dette. Det handler om en bitteliten rotasjon i nedre del av ryggsøylen, som kan være forårsaket av stramme leddbånd mellom hofte og bekken. Når disse blir løsnet opp i, ved hjelp av manuelle teknikker, vil ryggsøylen rette seg opp igjen naturlig og smertene forsvinne. NB! Dette er én type scenario og ikke alltid årsaken, men jeg opplever at det ofte er en meget effektiv og vedvarende behandling.

Bakenforliggende årsak.
I tillegg til behandling som løser opp i stram muskulatur, muskelknuter, triggerpunkter, kan jeg med bakgrunn i helhetsterapien, komme inn på hvordan anspenthet og muskelsmerter kan ha sammenheng med bekymringer og tanker, som igjen kan være årsaken til at vi anspenner oss. Ved å få en innsikt i dette, kan de som har gått med denne typen smerter over lengre perioder, bli kvitt plagene ved at vi finner årsaken til hvorfor de oppsto.

Å få massasje hjemme kan være ekstra virkningsfullt ved at du slapper mer av og spenninger i kroppen slipper da lettere tak. I tillegg unngår du å reise ut, finne parkeringsplass, stå i kø og bli stresset før og etter behandlingen. Og ekstra supert for deg som har utfordringer med å komme deg ut, men selvsagt ingen kriterie for å bestille – dette kan bestilles av alle.

Jeg kommer til deg med benk og oljer. Du har laken, 2 håndklær og ei pute for støtte – that’s it.

NB! VIKTIG INFO:
Hjemmemassasje tilbys på dagtid i ukedagene i Grenlandsområdet. I utgangspunktet kjører jeg kun hjem til damer og pensjonister – dette er på grunn av min egen sikkerhet. Er du mann og tidligere kunde av meg, bekjent av meg eller blir du anbefalt av en jeg kjenner, kan du bestille time 🙂


Massasje 30 minutter: kr. 450,- (eks. nakke/rygg – eller bare bena)
Massasje 45 minutter: kr. 600,-
Massasje 60 minutter: kr. 750,-

+ tillegg utkjøring: kr. 150,-
(gjelder alle enkelt massasjer. Bestilles to eller flere på samme adresse, droppes kjøretillegget).

Betaling: Jeg tar kort og vipps (ikke faktura).

Massasjen utføres av profesjonell helhetsterapeut NNH, Hege Linneberg. Lang erfaring med blant annet fast oppdrag for politiet i Oslo, Revmatikerforeningen og flere lokale bedrifter i Oslo, i tillegg til praksis på egen klinikk siden 2005 – både i Oslo og i Grenland.

Time bestilles på tlf eller mail:
massasje@hegelinneberg.no
915 84 800

Følg meg på FACEBOOK, få informasjon, oppdateringer og tilbud:
https://www.facebook.com/grenlandhjemmemassasje/