Hege gjør ting hun ikke kan!

Jeg kaster meg på den nye trenden over å gjøre ting jeg ikke kan 🙂 Bare for å kunne vise at det går an å gjøre ting man aldri har gjort før. Kanskje er man flinkere enn man tror også? Lett å undervurdere seg selv…. Men JEG har bestemt meg for å spe på selvtilliten litt! Og da må jeg ta steget ut i det ukjente farvann. Besøke stedet utenfor min lille trygge boble hvor alt jeg kan fra før finnes. Vi ønsket oss større platting foran inngangsdøren.

Herregud – når Harald Rønneberg kan hoppe i Holmenkollen,
så kan vel jeg snekre en liten platting!!!

Plattingstart

Lånte en sag av svogern min og satte igang!

Én viktig ingrediens!

Jeg tenker at det er én viktig ingrediens som må være tilstede for å sette igang med nye ting, ellers kan man lett forgå i frustrasjon og oppgitthet når man støter på utfordringer. Og denne viktige ingrediensen heter INTERESSE. Det må handle om noe man selv har interesse av og ikke noe man blir bedt om av andre. Interesse for veien eller for målet. For når man hopper ut av komfortsonen sin og gjør ting man aldri har gjort før, hender det at man ramler borti noe man ikke har tenkt på. Om man da har en genuin interesse av noe, løser man utfordringer og kan få til de utroligste ting?
 
Plattingigang

En ting av gangen – da går det så fint!

Dette skal jeg få til!

Jeg er i utgangspunktet ganske praktisk av meg og syntes det så morsomt ut å snekre litt. Dessuten gøy å kunne gjøre noe i heimen på egenhånd. Derfor tenkte jeg at: «dette skal jeg da få til selv! Kan lære mens jeg går. Og støter jeg på noe problemer underveis, kjenner jeg en superduper altmuligmann som heter Rune som jeg kan spørre om råd». Rune har nemlig samme interessen – ja opphøyd i 6. Så han gjør det meste sjæl. Min mann derimot, har ikke samme interessen. Derfor kunne det heller aldri falle ham inn å tenke seg til å gjøre sånne ting selv. Men han syntes det er veldig gøy at jeg liker det, så jeg får full støtte fra den kanten 🙂
 
SÅ – her er resultatet av noe jeg aldri har gjort før! Pappa var også med og skrudde litt, da han også syntes dette så gøy ut. Og han er like grønn som meg, så da har vi kunnet kokkelimonke litt sammen og hjelpe hverandre. Klarte oss til og med uten hjelp fra Rune! Superstolt og veldig glad for at jeg klarte det!!!

Plattingferdig

Veldig fornøyd med resultatet. Det gikk bra selv om jeg ikke kunne det 🙂

Så nå er komfortsonen utvida – kult! Har du interesse av noe du egentlig ikke kan, men som du har lyst til å gjøre??

Fortell fortell 🙂

 

Skriv gjerne en kommentar :)

kommentarer