Behandling

Besøksadresse: Storgata 161, Porsgrunn (Osebro-området)

Les gjerne innlegget: Hva er helhetsterapi?
Beregn 1-2 timer ved første konsultasjon. De videre konsultasjoner tar omtrent 1 time.
 
Bestill time for behandling på 915 84 800 eller time@hegelinneberg.no
 
Helhetsterapi
Helhetsterapien retter oppmerksomheten mot hele mennesket, den fysiske kropp, tanker og følelser. Målet er å få en kropp i balanse på alle plan ved å sette i gang kroppens naturlige helbredelsesprosesser. Derfor er det viktig å se på hele kroppen, fokusere på årsak og ikke bare symptombehandle.
 
Helhetsterapi kan hjelpe deg
Målet er å få en kropp i balanse på alle plan, fysisk, mentalt og emosjonelt. Fokus på årsak, ny innsikt og ikke kun symptombehandle. Behandling med hjelp av alternative behandlingsformer som kinesiologi, øreakupunktur, soneterapi og massasje.
 
Massasjeterapi
Har du vondt i nakke og rygg? Sliter du med hodepine, spenninger og smerter utover i armene, eller nedover i bena? Har du plager som kommer av mentalt stress? Har du plager som kommer av mye statisk arbeid? Kanskje kjenner du det som isjias, søvnproblemer, stress eller tretthet?
Ønsker du å få løst opp i stram muskulatur, slippe spenninger i kroppen, få mer energi, overskudd og balanse i kroppen?
Massasje kan være en god behandling, også sett kun ut ifra et forebyggende perspektiv eller uten at man må være spesielt plaget i utgangspunktet. Massasje er vel så godt for din mentale kropp som for din fysiske kropp. Denne behandlingen passer for alle mennesker, friske som syke og i alle aldre.
 
Bakgrunn
Lang erfaring fra egen klinikk i Oslo, i Telemark fra 2013.
Komplementære og naturmedisinske fag ved Norsk Høgskole for Helhetsterapi
Grunnmedisin fra Encefalon – Høyskole i grunnmedisin
Registrert i registeret for utøvere av alternativ behandling i Brønnøysundregistrene.

 
For timer – ta kontakt på mail eller telefon:
Email: time@hegelinneberg.no
Ring/sms: 915 84 800
 
Vondt i kroppen? Det er mange som går rundt med forskjellige smerter i kroppen. F.eks. er det en del som har smerter i nakke og strålinger utover i armen etter mye pc-bruk (musearm, tennisalbue etc.), strålinger nedover i hoftene (f.eks. isjias-smerter), ømme ben og legger eller andre smerter rundt i kroppen.
 
Det trenger ikke være sånn! Det er mulig å få løsnet opp i det som er forårsaker problemene og på den måten slippe smertene. Alt for mange vender seg til å gå rundt med smerter og tar ikke tak før det er absolutt nødvendig. Det kan være lurt å ta tak i det litt tidligere. Og uansett om det er noe som har dukket opp akutt eller noe du har gått med i lang tid kan det være mulig å få hjelp.
Bestill en time idag og se om jeg kan hjelpe deg med akkurat det du sliter med!

 

VELKOMMEN!