≡ Meny

BEDRIFTS MASSASJE!

b-mass


• Skap rom for et bedre arbeidsmiljø
• Forebygg belastningsskader og reduser sykefraværet
• Tilby behandling i bedriftens egne lokaler
• Få terapeuten ut til arbeidsplassen din

Mange bedrifter velger idag å tilby massasje til sine ansatte direkte på arbeidsplassen! Fordi massasje kan være med på å redusere stress, forebygge belastningsskader, og dermed også redusere sykefraværet.
 
Massasje er dessuten positivt både fysisk og psykisk, og kan bidra til økt trivsel på jobben. Det å få et slikt tilbud på jobben skaper en positiv innstilling fra medarbeiderne, som igjen kan gi rom for kreativitet, lojalitet og et ønske om å yte mer for bedriften. Denne typen tiltak i en bedrift er ofte med på å skape et postitivt og engasjert arbeidsmiljø.
 
KLASSISK MASSASJE:
Det er mest vanlig å benytte klassisk massasje som hovedbehandling. Dette er en dyptgående og mykgjørende behandling som kan løsne opp i stram muskulatur og bidra til å redusere nummenhet og smerter, hodepine og stress
 
Som helhetsterapeut kan jeg (om ønskelig) supplere behandlingen med:
• triggerpunktmassasje
• rette opp låst IS-ledd (symptomer er typiske isjias-smerter/strålinger ned i bena
• kombinere med andre behandlingsformer; øreakupunktur, soneterapi m.fl.

 
Mye statisk arbeid, som for eksempel flere timer sittende i samme stilling, er i utgangspunktet ikke så gunstig for kroppen og det hender da at kroppen svarer med smerter på grunn av overbelastning, som over tid kan utvikle seg til varige belastningsskader om de ikke behandles. Ved å ta tak i problematikken og jevnlig få behandling, kan risikoen for varige skader reduseres kraftig, og være med på å forebygge fremtidige sykemeldinger, som ellers betyr tapt inntekt for bedriften.
 
Jeg tilbyr å komme ut på en prøvedag uten videre binding på avtale. For å kunne erfare hvordan denne type behandling er, og ikke minst kjenne på kjemien ved å ha meg som behandler. Jeg er opptatt av at mine kunder skal være superfornøyd med den jobben jeg gjør, og at de opplever behandlingen som virkningsfull.
 
Noen bedrifter subsidierer hele eller deler av beløpet til sine ansatte, mens de fleste legger til rette og den ansatte betaler behandlingen selv. På denne måten blir ikke dette et utlegg for bedriftene, kun en mulighet til sine ansatte å få behandling i arbeidstiden, noe som har vist seg lønnsomt både for bedriften og den ansatte. WIN-WIN.
 
Lang erfaring.
Jeg har god og lang erfaring fra flere bedrifter i Oslo-regionen. Etter at jeg flyttet mitt virke til Porsgrunn i Telemark, tilbyr jeg dette til bedrifter i Grenlandsområdet.
 
Ta kontakt på mail eller telefon, for tilbud!
 
Hege Linneberg
Helhetsterapeut NNH
Mail: post@hegelinneberg.no
Tlf. 915 84 800