≡ Meny

Alternativ mini-messe i Skien, i helgen!

10-11.september, kl.11-16.
Messen holdes på Tante Theoline,
som ligger rett ovenfor Ibsenhuset.

Nå er det riktignok dyrskuen i Telemark samme helga, men vi får satse på at noen også finner veien til den alternative messa.
 
Det er mange utøvere, som alle vil gi en smakebit av sin behandling for kr. 50,- , så dette er en super mulighet til å bli kjent med mange forskjellige alternative behandlingsmetoder.
Jeg håper på yrende liv og røre på messa og stiller med benk og godt humør, både lørdag og søndag. Så håper jeg noen ønsker å vite litt mer om helhetsterapi og massasje – og prøve også. Kom bortom og slå av en prat.
 
Som prøvebehandling setter jeg opp noen eksempler som jeg tenker kan passe til en liten prøvesesjon, men er det noe annet du heller ønsker å vite mer om eller prøve, gi meg et hint, så tilpasser jeg meg så langt jeg kan.
 
Prøvebehandlinger:
 
* Har du smerter av type «isjias» strålinger ned i bena? Som helhetsterapeut benytter jeg en manuell teknikk innenfor meridiandrenasjen, som løser opp i nedre del av ryggrad/bekken.
Dette er en helt smertefri behandling – lindring kan merkes umiddelbart.
 
* Er du anspent eller opplever mye stress? Massasje kan løse opp i spenninger og skape en avslappende og beroligende tilstand i kroppen. Som smakebit vil du få en hodebunn og nakkemassasje, som vil kunne løse opp i øvre del av kroppen, senke skuldrene og gi en avslappende god følelse.
 
* Ønsker du en sjekk på blokkeringer i meridianene? Med helhetsterapi og kinesiologi kan jeg teste hvor eventuelle blokkeringer ligger i meridianene og se på dette i samsvar med kinesisk 5-element. Det kan være nyttig å se om kanskje flere symptomer har en kobling, eller om de påvirkes av hverandre. Og om de stammer fra samme årsak.
 
Håper å se deg på Tante Theoline i helgen!
Adressen er: Lundegata 25 i Skien.
Inngang kr. 50,-
 
Velkommen!
 
 

Liker du teksten setter jeg pris på en kommentar :)

kommentarer

Next post:

Previous post: